De Luna

de_luna_kep.jpg

A család kedvenc kávéháza. Nem egyszerűen kávéház, hanem sok mentes (glutén, tej, tojás és cukormentes) csokoládéjuk, kekszük, cukorkájuk van, amit a lányok is biztonsággal fogyaszthatnak.

A városban a legfinomabb kávé, kapucsinó náluk kapható.

Nagyon sok szép ajándéktárgy kapható náluk. Én mindenkinek az ajándékot ott veszem, mert biztos, hogy nem tejtáblát veszek, hanem valódi csokoládét. Eddig mindenki dicsérte az ajándékba kapott kávé, teakülönlegességeket, az ajándéktárgyakat, mint pl. teáscsésze, bögre, tea-, kávétartó fémdobozok.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Kedves, profi személyzet. :-)

Bogikáék egyik kedvenc játékuk itthon, hogy kávéházboltban vannak. :-) Így hívják a De Lunát. :-)

Miskolcon, a Szinvapark első emeletén vannak, a kis szigeten, a posta, könyvesbolt között. Ha vásárlás közben megpihennél és ennél valami finomságot, ne habozz, ugorj be hozzájuk. Van cukormentes islerjük. A kapucsinót, kávéjukat feltétlen kóstold meg és gondolj a szereteidre is, vigyél nekik egy finom minőségi csokoládét, bonbont, kávét, teát. :-)

Nincs annál meghittebb ezekben az őszi esti órákban, minthogy kedveseddel, családoddal megigyál egy finom forró csokit, vagy teát, és mellé falatozz egészséges finomságokat. :-)

Szeretettel vár Benneteket: Gergő, Évi és Béla :-)

 

Nyitvatartás:

Hétfő-Szombat: 09:00-20:00

Vasárnap: Zárva

Elérhetőség:

Telefon: +36 20 242 56 97