Easy peasy pohárkérm variációk - Áfonyás

afonyas_poharkrem.jpg

Ezeket a pohárkérmeket csak ötlet gyanánt osztom meg. Sokszor teli van a hűtőnk, éléskamránk remek alapanyagokkal, mégsem jut eszünkbe felhasználni őket.

Ha a Te hűtődben is vannak még a hideg, zord télről megmaradt fagyasztott gyümölcsök, akkor itt az ideje felhasználni őket, hiszen lassan elérhetőek az idény gyümölcsök is. Juhéé! :-) Szerencsésebbeknek a kertjükben vagy a szülei kertjében. 

Recept:

Növényi tejszín, én házi rizstejszínt használtam, de ha veszed, akkor Cocomast ajánlok hozzá.

Fagyasztott vagy friss áfonya

Elkészítés: Öntsd a pohárba kedved szerint rétegezve, vagy a tejszínt megkoronázva a gyümölcssel és máris kanalazhatod a kitűnő frissítő pohárkrémedet. Két étkezés között is kíváló vagy desszertként.