Csokikrém banánból
Glutén, tej és tojásmentes
Imádom a csokikrémet. A csokikrém nálam az a desszert kategória, amit azonnal akarok. :-) Ebben a csokikrémben az a jó, hogy tényleg egy karnyújtásnyira van. Legtöbbször veszünk, aztán megfeledkezünk róla, na akkor kell hozzányúlni, mert a legkíválóbb ehhez a recepthez az érett, barnuló banán. :-)
Az alábbi recept 1 főre vonatkozik.
1-2 barnuló banán
2 evőkanál cukrozatlan kakópor
1-2 evőkanál Eritrit (édesítő, amit használsz)
1 kis marék mazsola
1 kis marék (gluténmentes, tejmentes) cornflakes
Elkészítés: A banánt, kakaóport, és az édesítőt villával összekeverjük. Egy mély tálkába szórunk egy kis mazsolát, rá cornflakes-et, majd rákanalazzuk a csokikrémünket. A csokikrém tetejét szintén megszórjuk mazsolás-cornflakes-es keverékkel. Azonnal fogyasztható. Aki szereti a banánt ízét ezt imádni fogja. Aki nem szereti a banánt, annak ajánlok egy másik desszertet, amit avokádóból készítünk. Itt Ebben a csokikrémben nem lehet érezni az avokádót. Mindkettő isteni finom lágy desszert.